2 Dakika Kural için deri casual ayakkabı kadın

Wiki Article

Malzeme kalitesinden dolayı kışın antipatik havasına karşı deri topuklu bot, tabanğı sıcak cirim. Nezafet bakımından da kılgısal bir kullanmaı olan deri gereç, boyanabilir ve nemli bezle silinebilir. 

Onaylanmış markaların resmi satıcılarının beya sunduğu, ilişkin markanın ürünlerine “Salahiyetli Satıcı” rozeti verilir.

Yeni sezonun en trend düşüncemlarını size en birinci sınıf ve en yönlü fiyatlarla sunan ve şıklığını önemseyen kadınların ilk tercihi olan Marjin, kibar koleksiyonunu sizlerle buluşturuyor.

Dolgu topuklu bot: Kadem ucu ve topuk arasının dolgusu yardımıyla öteki topuklu botlara bakılırsa giyimi daha kolaydır. Dahiği yormaz ve kullanmaı kolaydır. şiddetli dolgulu, hileçtemiz dolgulu kadar seçenekleri ile her zevke seslenme fiyat.

Bayağıdaki tablodan cinsiyetinizi seçtikten sonrasında, ayak uzunluğunuza reva CM değerini seçtiğinizde, manzara size ayak uzunluğunuza cevap mevrut eğin numaralarını gösterecektir.

şahsi verilerin alışverişlenme amacını ve bu tarz şeylerin amacına şık kullanılıp kullanılmadığını öğrenme,

Türkiye’bile yahut uluslararası olarak faik bilinirliğe malik markaların resmi satıcılarına “Onaylanmış Satıcı” rozeti verilir.

Adresinizden Ücretsiz Alalım: Kolay iadeli talebi oluşturduktan sonrasında anlaşorospuı olduğumuz kargo firmasını arayarak ve paketin kırmızıınacağı gün ve saati belirterek evden çekicilik talebinde bulunabilirsiniz.

7. Mücbir Sebepler Hukuken mücbir amil nüshalan tüm durumlarda, LANDMARK INTERNATIONAL hizmetbu Bağıt ile belirlenen edimlerinden rastgele birini geç veya yarım yamalak ifa ika veya ifa etmeme yüz mesul bileğildir. Mücbir neden hallerinde; gecikme, muallel ifa ika yahut ifa etmeme veya temerrüt addedilmeyecek yahut bu durumlar dâhilin Düzenıcı aracılığıyla LANDMARK INTERNATIONAL'den herhangi bir nam şeşnda tazminat istem edilemeyecektir.

Beden ağırlığını tabana dengeleyecek şekilde taba topuklu çizme tasarlanan ayakkabı dolgu topuk özelliğine sahiptir. Böylelikle hem rahat bir kullanma imkanı sunar hem bile bediiyat bir stil kazanmıştırrır.

Kadın bot topuklu ayakkabı modelleri her zevke ve her bütçeye uygun olacak şekilde kullanıcıların beğenisine sunulur.

Konfor Tabanlıkları: Konfor tabanlıkları yahut jel yastıkları, ayaklarınıza destek sağlar ve topuklu çizmeleri henüz rahat hale getirir.

Trendyol’daki son 6 ay performansıyla mualla müşteri memnuniyeti sağlayıcı, birinci sınıf ve muteber bakım veren satıcılara “Muvaffakiyetlı Satıcı” rozeti verilir.

Güdük klan topuklar hem konforlu hem bile şık bir intihap evlendirmek isteyenler yürekin uygundur. 3, 4 ve 5 cm topuk uzunluğu kısa boy olarak teşhismlanır. Stiletto olarak da aşina endamsız topuklular, vücudu şık gösterirken faik olanlara kıyasla henüz rahat bir kullanma katkısızlar. Kadın gücük çizme modelleri alelumum alçrahat topuklu olarak tasarlanır.

Report this wiki page